top of page
  • ETB

KEC ve Kapı Geçiş Sistemleri

Güncelleme tarihi: 5 Oca 2022


Kapı geçiş teknolojileri kurumdan kuruma farklılık göstermektedir. Kartlı ya da kartsız olarak yapılan bu geçişlere entegre bir çözüm olarak KEC (Kimlik Erişim Cihazı) kullanılması gerekliliği oluşmuştur. Çıkan yönetmelik gereği artık herhangi bir kişi ya da kurumun yeni TC kimlik kartlarını alıkoymaları yasaklanacaktır. Kimlik doğrulamayı kimliği alıkoymadan yapmak, misafir kartı ya da ekstra herhangi bir karta gerek duymadan bu entegrasyonla kimlik kartlarımız artık bizim bir çok kuruma geçiş kartımız olacaktır. KEC entegrasyonu sayesinde kurumlar herhangi bir ek çalışmaya gerek kalmadan yeni TC kimlik kartını kullanabilecekler.


Portföyümüzde yer alan temassız kapı geçiş teknolojileri sayesinde KEC kapı geçiş entegrasyonu kolay bir şekilde sağlanmış olacaktır. Kapı geçiş çözümlerimizle birlikte KEC entegrasyonu iki biyometri teknolojisiyle temassız olarak kolayca gerçekleştirilebilecektir.



1) Yüz Tanıma Terminalleri ile


· Ubiox Face: Yüz tanıma terminalimizde NFC okuma özelliği sayesinde çalışanlarınızın ve misafirlerinizin yüz verileriyle yeni TC kimlik kartı kolay bir şekilde entegre olur.


· EB/980 ürünümüz sayesinde yüz tanıma terminali olarak kapı geçişi yapabilirsiniz.

· EB/ARN 8200 ürünümüz sayesinde yüz tanıma



2) İris Tanıma Terminalleri ile


· İris ID 7000 serisi: Kaydedilen iris verileriyle yeni TC kimlik kartınızı NFC bölümünden kolayca entegre bir şekilde kullanabilirsiniz. KVKK ve GDPR uyumludur.


Ek bir çalışma gerektirmeyen bu entegrasyonla Kimlik Erişim Cihazlarınızdan aldığınız verileri kapı geçiş sisteminizle kolay bir şekilde yönetebilir, yeni kimlik kartınızı geçiş sisteminizin bir parçası olarak kullanabilirsiniz.



200 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page